♥ Astrid og Aksel ♥

♥ Astrid og Aksel ♥

torsdag den 28. juni 2012

Lidt blandede hverdags- og barselssysler... Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ


Sådan kommer takkekortene til barnedåben til at se ud. De minder meget om indbydelserne, men jeg er godt tilfreds med dem. Enkle (og nemme at lave) ;) De sidste mangler stadig, at blive lavet før de skal sendes ud.

Vil også lige vise denne søde dåbsgave, som Aksel fik. Et sødt lille Kastanjetræ, som skal vokse sig stort sammen med ham. Nu har jeg endelig fået plantet det ud og på sigt skal det selvfølgelig plantes ud i vores kommende have.

Aksel fik også denne Tripp Trapp stol, som mor her samlede helt selv! Hehe..
 Aksel er bare rigtig dygtig til at sidde i stolen, men han får ikke lov, at sidde der særlig længe, det kan hans lille ryg ikke holde til endnu. Vi er spændte på om vi skal have købt en sele til stolen, så vild som Aksel er med at komme op og stå! Kunne forestille mig, at han bliver en værre vildbasse der ikke gider, at sidde stille og vil forsøge at klatre ud af stolen når han ser sit snit til det ;) Der er virkelig kommet krudt i måsen på ham!


I dag blev der også lige tid til at få købt ind og lavet mos til Aksel. Det blev til kartoffelmos med økologiske gulerødder og jeg brugte friske, nye danske kartofler! Mmm... håber det falder i herrens smag, ellers spiser mor det bare ;) 
Jeg kogte også lidt æbler til æblemos, som bl.a. kan blandes i kartoffelmosen eller i hans hirse eller majsgrød. Jeg ville egentlig have kogt lidt tørrede abrikoser med ved æblerne, men det glemte jeg at købe ;) -Men nu er der kommet et par portioner i fryseren, så er der mad til nogle dage. 

"Hey mor, kom så med det grød!!"

-Og nå ja, så fylder han forresten 4 måneder i dag! Der er sket så meget på "kun" 4 måneder! Han er bare den dejligtse charmetrold, som ikke længere er så bange for fremmede, han er tvært imod blevet endnu mere nysgerrig på omverdenen og vil gerne følge med i alt!
Han vejer lidt over 6 kg og måler ca. 66,5 cm.

Han pludre, snakker, griner, holder godt fat i sit legetøj, spiser grød og mos med velbehag og hans yndlingsbeskæftigelse er at komme op og hoppe! Det er bare så sjovt!
En anden yndlingsbeskæftigelse er når far gnider Aksels fødder mod sit skæg! Så bliver der grinet!
Hans yndlingslegetøj er hånddukken Ælling fra Bamse og Kylling og mors gamle rangle, som han sidder med på billedet oven over.

Han sover stadig forholdsvis korte lure om dagen, men han  er god til at sove om natten. Han vågner stadig en gang og vil have en flaske, så jeg tror der går noget tid, før han sover helt igennem. Han er ikke så vild med, at skulle falde i søvn af sig selv, men vi øver og øver og så skal det nok komme. Indtil da synes han det er så hyggeligt når han får lov, at blive vugget til ro i vores arme eller i barnevognen ;)

2 kommentarer:

  1. Tillykke med de 4 måneder. Troede først at de måtte sidde i højstol senere, på grund af ryggen? Tror i hvert fald at vi venter med højstolen til at vi er mere sikre på at ryggen er klar - så der bliver trænet en masse på maven ;)

    Og fine takkekort!

    Altidannette.dk

    SvarSlet
  2. Tak tak ;) Det er også helt rigtigt, at de først må senere, men Aksel får alligevel lov ;) -Men dog kun i meget kort tid. Desuden er han er meget stærk i sin ryg. :)

    SvarSlet