♥ Astrid og Aksel ♥

♥ Astrid og Aksel ♥

lørdag den 23. juni 2012

Lidt mere barnedåb...

Nu er der jo en lidt speciel dåbskjole, der går på tur i Martins familie, så vi syntes det ville være skønt med nogle ekstra billeder af Aksel i kjolen. Vi valgte, at tage et par billeder af ham hjemme i stuen i ro og mag. Dog var herren ikke videre begejstret over, at skulle have kjole på igen- og som jeg tidligere har skrevet, er det ikke just blevet nemmere at tage gode billeder af Aksel, når både arme og ben helst skal sprælle hele tiden! :) Men pyt, det gav bare lidt ekstra charme og sjæl til billederne ;)
Her er et lille udkast af de mange billeder vi fik taget...
Vuggen Aksel ligger i, er en vugge der går i arv på Martins side af familien. Den er fra år 1947. Dynebetrækket er også "genbrug", da farmand brugte det som baby.
Alle børn der er døbt i kjolen har fået deres navn broderet derpå. Aksels navn skal selvfølgelig også derpå, som barn nr. 48!

Det er svært at lade være med at pille ved sløjfen.






Min mor har lavet denne smukke klokkestreng, som Aksel fik i dåbsgave. Jeg er utrolig glad for den, og håber også, at Aksel en dag vil sætte stor pris på den.

Dette er Martins første sut, som blev forsølvet og graveret med navn og dåbsdato. Den overtog Aksel på sin dåbsdag. Synes det er en rigtig fin og speciel gave. Den står nu til pynt i den sættekasse jeg satte i stand til Aksels "værelse".

1 kommentar:

  1. De er altså en flot kjole og vildt den er næsten 100 år gammel, imponerende håndværk.
    Og hvor er han bare sød jeres lille Aksel :-)

    SvarSlet