♥ Astrid og Aksel ♥

♥ Astrid og Aksel ♥

søndag den 15. juli 2012

Sommerferie med mor og far! ☀

Så er vi kommet hjem fra en rigtig dejlig ferie på Fyn med gode venner. Vejret var som det typiske danske sommervejr nu engang er, med både, sol varme og REGN! Men vi var forberedte og vi sørgede for, at udnytte dagene når solen endelig kom frem!
Aksel hyggede sig og det gik bare rigtig godt. De første par dage, skulle han dog lige vænne sig til at sove et fremmed sted. Vi var bl.a. på Egeskov, på fisketur, ude at shoppe i Odense og inde at se H.C. Andersens hus. Alt i alt en rigtig hyggelig ferie!
Aksel er nu også begyndt at lave ulykker på puslebordet ;) Mor var ikke lige hurtig nok til at få pakket skum vaskekludene væk, så dem fik Aksel hurtigt fingrene i, da mor vendte sig for at finde  noget tøj ;)

  Hovsa!
 Inden ferien var der også lige tid til, at få grillet lidt på terrassen, så der fik vi indviet Ikea stolen, som også kom med i sommerhus.

 Billede fra en af de mange aften-gåture på havnen.

Det er stadig hyggeligt, at hygge i viklen på mor :) (Og det har jeg bestemt intet imod!)

Grinebidder, der rigtig forstår at charmere alt og alle!

 Er rigtig glad for den barnevogns parasol, som jeg købte for noget tid siden. Den var bare helt ideel at have med på Egeskov, hvor der var dejlig varmt og høj solskin!

 Lige et lille sommer-familie protræt! :)

Aksel nød, at ligge og hygge sig, mens mor, far og deres venner gik rundt og så på de flotte haver på Egeskov.

Aksel var med ude at fiske for første gang og far fangede ikke mindre end tre fisk!, Hvoraf to af dem kom på grillen om aftenen! Mmm... rigtig lækkert!

 -Dog sov Aksel det meste af tiden ;)

Der var også en sød hund med i sommerhus, der hedder Alberte! :) Aksel var meget fascineret af den og ville gerne ae den.

Derudover lærte Aksel også at få sådan helt rigtig fat i fødderne, mens vi var i sommerhus. Det kom bare lige pludselig og nu skal de pilles ved HELE tiden! hehe.. Tror det bliver en kamp at holde hans futter og strømper på fødderne!  
På tirsdag bliver Aksel 20 uger!

1 kommentar: