♥ Astrid og Aksel ♥

♥ Astrid og Aksel ♥

tirsdag den 7. august 2012

SOMMERFERIE AHHH... :) Aksel 23 uger

Nu har farmand taget hul på de sidste to ugers sommerferie og så skal der hygges!
Indtil videre har vi været i Fårup sommerland med nogle af vores gode venner, det var rigtig hyggeligt og Aksel var bare så dygtig og nem at have med! Mor og far fik prøvet et par af forlystelserne, mens Aksel hyggede i barnevognen. Han kunne sagtens have prøvet et par af børnekarrusellerne (sammen med mor og far), men det må han have til gode, for det er helt sikkert ikke sidste gang vi kommer derop.
 Selvom der ikke var vildt godt sommervejr, blev det alligevel for varmt at have bukser på ;)


Ellers hygger mor her rigtig med, at lave mini perler, der gerne skulle ende ud i en uro til Aksel, som skal hænge over puslebordet :) Håber det kan gøre det nemmere at pusle ham, da han ligger og vender og drejer sig hele tiden, fordi han liiiige skal undersøge alle de ting der er på puslebordet ;) Om ikke andet er jeg sikker på den bliver fin at kigge på. Jeg har ikke rigtig besluttet mig for om der skal være et tema i de figurer jeg laver, lige nu laver jeg bare dem jeg synes er søde ;) 


Lige et stemningsbillede fra en hyggeaften- her er far og søn <3


I dag var vi en tur i Bilka, hvor vi fik købt stort ind og så fandt vi også lidt ting til Aksel, bl.a. disse sutter som er selvlysende. Så skulle de gerne være nemmere at finde om aftenen når han er blevet puttet ;) Aksel formår nemlig altid at få sutten til at forvinde!? -og det kan godt skabe "krise", når sutten skal bruges her og nu!!
Han blev puttet med en af dem her til aften, så glæder mig til at se om den "virker"? Uanset hvad synes han den er god at sutte på ;)
Han blev puttet kl. 20.00 og sov kl. 20.30! Han brokkede sig lidt, men han er generelt blevet rigtig dygtig til at falde i søvn, både om dagen og om aftenen!
I dag sov han endda sen eftermiddagslur i en fremmed barnevogn, da vores barnevogn er blevet sendt til eftersyn i Ønskebørn (vi synes nemlig den er begyndt at trække til højre når vi går med den), så vi var lidt spændte på om han nu kunne falde i søvn, men det gik rigtig fint! Dygtig dreng!!
 I dag er han for øvrigt 23 uger! :)


Aksel kan nu:
  • Næsten trille fra ryg til mave (han triller fra mave til ryg engang imellem)
  • Sidde med støtte i ryggen (dog ikke vildt længe, for så vælter han) ;)
  • Skrald grine! Det har han kunnet siden han var ca. 3½ måned (og vores hjerter smelter stadig!)
  • Stå og "hoppe" når vi stiller ham i sofaen mod ryglænet (han er meget stærk i sine ben og vil gerne stå hele tiden! hvilket han har gjort siden han var omkring 2½ måned).
  • Sutte på sine tæer (og gør det hele tiden) Han fik interesse for sine tæer da han var ca. 19 uger.
  • Lave pruttelyde med munden.
  • Lege "titte bøh" med mor og far og synes det er sjovt!
  • Selv drikke af sin tudekop når han får grød/mos, og VIL SELV holde ved den!
  • Blive meget sur, hvis mor eller far tager legetøj eller andet fra ham!
  • Piller hele tiden ved folks ansigter (har været meget interesseret i andre mennesker i et stykke tid, og især mors og fars).
  • Blive meget ked af det, når mor eller far går væk fra ham (og han samtidig er lidt træt).
  • Bevidst vælge og fravælge legetøj og bevidst kaste det på gulvet ;)
  • Sige "mamamamam" når han er træt og samtidig sulten og tørstig.
Derudover er vi begyndt at bruge barnevognssele da, han dels er begyndt at blive lidt livlig, men også så han kan vænne sig til den, i håb om at vi så undgår at skulle "kæmpe" med det senere. :)







2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det bare hyggeligt med en tur i Fårup Smmerland :) Og hvor er det nogle fine ting du har lavet med perler! Herhjemme forsvinder sutten også tit om natten. Forstår virkelig ikke hvordan de formår at få den laaaangt ned under dynen :P

    Og hvor er han bare dygtig med alt det han kan!

    SvarSlet
  2. Tak Annette :) hehe.. nej, det er mystisk hvordan sutten bare kan forsvinde!?

    SvarSlet