Jeg har hygget mig med græskar- Aksel synes det er spændende at se på, og især at få lov til at puste tændstikken ud efter lyset er blevet tændt i græskaret :)
Halloween suppe
Ingredienser:
1 Hokaido græskar
1 liter vand
2 bouillon terninger (evt. grøntsags)
1 løg
4 fed hvidløg
Citronsaft (ca. saften fra ½ citron)
Madlavningsfløde (ca. 1 dl)
Ca. 1½ tsk. Timian
Ca. 1½ tsk. Rosmarin
Ca. ½ - 1 tsk. Chili (alt efter hvor stærk det skal være)
Lidt salt og peber
Cremefraiche
Bacon
Fremgangsmåde:
Skyl/vask græskaret, skær "stilken" af, fjern kernerne og hak det i mindre stykker (med skræl).
Pil og hak løg og hvidløg.
Svits løg og græskarstykkerne i lidt olie sammen med krydderierne (ca. 5-7 min).
Kom vandet i gryden sammen med bouillon terningerne. Lad det koge i 20 min.
Blend suppen og smag til med fløde, citron, salt og peber.
Suppen serveres med ristede bacontern, cremefraiche og brød.
Nemt hurtigt og lækkert i efterårskulden :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar