♥ Astrid og Aksel ♥

♥ Astrid og Aksel ♥

mandag den 29. december 2014

Første tur i sneen- Godt nytår!

 
Vi var så heldige at der faldt en god slat sne heroppe nord på i sidste uge, sneen forsvandt hurtigt igen, men vi nåede lige at komme ud og lege lidt og Astrid fik sin første kælketur i sneen! Vi manglede bare lige farmand, som desværre skulle arbejde de to dage hvor vi havde sne, æv!
 
Det har været en skøn juleferie! Martin har haft fri og børnene har hygget sig! Der har været godt gang i den med at få besøgt familie, holde julefrokoster, legeaftaler osv.
Julen er en skøn tid, men samtidig også lidt hård for små børn- det hele er så nyt og spændende med nisser, julepynt, gaver, mange mennesker og nytårsløjer, men det kræver også en masse energi- og når man som Aksel (især) og Astrid gerne vil have det hele med og helst ikke vil gå glip af noget, så kan det ikke undgås at man bliver godt udmattet og en anelse overtræt til sidst.  
 
D. 5. januar starter hverdagen igen og Aksel starter i børnehave! Vi er sikre på det nok skal komme til at gå rigtig godt, men vi er også en smule spændte. Aksel er pludselig forvandlet til en stor dreng, der øver i at gå på potte (på eget initiativ- og kun herhjemme pt), selv tager tøj af og på og hans sprog og forståelse for verden er midt i en rivende udvikling og han overrasker os gang på gang over hans ordforråd og kunnen.
 
Astrid tog sine første rigtige skridt (10 stk.) nytårsaften, siger hej, eej, der, vinker, peger, leger "Kuk kuk bøh", og efterligner storebrors kunster!  Jeg synes hun har alt for travlt! Han er jo stadig min lille baby på kun 10 måneder og 27 dage!
 
Inden længe skal vi i gang med at planlægge 1 års fødselsdag og 3 års fødselsdag. d. 6. og 28. februar! Tiden flyver!
 
Vi er spændte på hvad år 2015 ellers vil bringe med sig! Men når det er i selskab med min lille familie kan det kun blive godt!
 
Godt nytår!
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar