♥ Astrid og Aksel ♥

♥ Astrid og Aksel ♥

tirsdag den 14. august 2012

Status.. Aksel 24 uger

Efter besøg fra vores sundhedsplejerske er vi nu så småt gået i gang med at introducere Aksel for andet end bare grød og mad der er blendet. Han er nemlig kørt lidt træt i hirse, majs, og risgrød. Han fik forleden lov at sidde og guffe i en hel kogt gulerod og en kogt kartoffel med lidt smør og sovs til. Det var bare guf! Han har bl.a. også smagt avokado, diverse frugt og grøntsager og øllebrød. Øllebrød skal han lige smage et par gange mere før det bliver et hit. Frugtmos ELSKER han ;) (den laban), så sommetider forsøger vi at snige lidt ekstra grød på skeen blandet med frugtmos.
Han er meget interesseret i vores mad, men han har aldrig været en dreng med en vild appetit og vi tror han slægter sin far på, da han er en slank og lang baby. (mor var heller ikke nogen stor/buttet baby). Aksel måler 71 cm og vejer ca. 6900 g, faktisk er han 3-4 cm længere end både sin mor og far da de var 5 måneder!! Han har meget travlt med at vokse for tiden! 
Vægten er ikke helt præcis, da sundhedsplejersken vejede ham stående, hvor Martin hjalp med at holde ham i en stofble, som var rullet sammen under Aksels arme. -Aksel elsker nemlig at stå op eller at være i oprejst position, så sundhedsplejersken mente, at det kunne være sjovt for Aksel at blive vejet på den måde. :)
Han ligger lidt under gennemsnittet på sin vægtkurve, så nu kommer der lige en ekstra klat fedtstof i grøden og mosen og så håber vi at vægten retter sig hurtigt igen. Sundhedsplejersken var nu ikke bekymret. :)





... Vi nyder stadig at Martin har ferie sammen med os, der bliver hygget i stor stil og sovet længe stort set hver dag! I dag var vi en tur i Blokhus efter jeg havde fået mig en omgang pedicure (en del af min mors dags gave, som jeg endelig har fået taget mig sammen til at få brugt). Det var rigtig hyggeligt!



 Viklen er stadig min og Aksels bedste ven! :)



2 kommentarer: