♥ Astrid og Aksel ♥

♥ Astrid og Aksel ♥

tirsdag den 12. maj 2015

Date

 
 
I sidste weekend havde vi for første gang, i Astrids 15 måneders lange liv, arrangeret pasning af begge børn.
Så mormor og morfar fik æren af at passe guldet og kom hjem til os og hyggede og puttede dem. Imens tog Martin og jeg på date!
 
Nøøøj! det var lækkert og det var tiltrængt.
En klar øjenåbner for hvor vigtigt det er, at huske at pleje hinanden og forholdet, i livet med små børn.
 
Det kræver dog helt klart planlægning og forberedelse! og ikke mindst tålmodighed i forhold til at få ændret gamle "vaner". 
Vi har virkelig ikke være ret gode til, at komme ud sammen- I starten var det amningen der satte en klar stopper for det, da Astrid nægtende at tage flaske (der var det godt nok nemmere med Aksel, som fik flaske). Men samtidig ville jeg/vi på intet tidspunkt "ofre" amning, til fordel for at vi kunne "gå i byen". 
 
Nu er begge børn blevet det ældre og forstår lidt mere, af hvad der skal ske og amningen fylder ikke nær så meget som før. Det giver helt klart luft og plads til nye muligheder og ændringer i hverdagen/weekenderne. Det er en tid vi har set frem til i et stykke tid og vi glæder os til at få lidt mere Janne- Martin tid i fremtiden.
 
Martin havde bestilt bord på Blokhus fiskerestaurant (super lækker mad) og jeg fik mit første glas vin i over 2 år!
Faktisk hele 2 glas til maden- og det var mere end rigeligt! Men lækkert det var det.
 
Aksel og Astrid havde virkelig hygget sig og Aksel havde pænt lagt sig til at sove ved sengetid- hvorimod Astrid var mere stædig og ikke helt havde fattet hvad meningen egentlig var, og hun savnede lidt sin mor og far.
 
-Men øvelse gør mester og i næste weekend får hun chance for at øve lidt mere, da farfar og farmor får æren af at passe børnene, når mor og far skal ud... 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar