♥ Astrid og Aksel ♥

♥ Astrid og Aksel ♥

onsdag den 18. februar 2015

Fastelavn

 
 "Fastelavn er mit navn.....!"
Aksel og jeg holdt fastelavn i børnehaven - nu hvor vi "går" i samme børnehave, var det bare hyggeligt, at jeg lige kunne være lidt mere med, end man ellers kan som forældre til et børnehavebarn. Aksel syntes det hele var så spændende- Han var en brandmand og jeg var en "sports-klovn" vil jeg nok kalde det. (Næste år vil jeg ud og købe et ordenligt kostume) ;)
Aksel ville selvfølgelig også males i hovedet nu hvor mor skulle!
 
 
Astrid var en fin lille ballerina og så, så sød ud med sit lille skørt- jeg havde egentlig også købt et par vinger til hende, men de så bare så store ud på hendes lille krop. -Så det blev herhjemme (hvor hun stolt trasker rundt og "basker").
 
Fastelavn er bare en hyggelig tradition!
 

3 kommentarer:

  1. Hvor er de skønne, Janne :) Vidste slet ikke at dig og Aksel var i samme børnehave. Det har jeg slet ikke fanget inde i vores gruppe :)

    Knus Jeanette | www.villa-villekulla.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Jeanette :) Jo vi går i børnehave sammen :) Og det går rigtig fint- vi er begge ved at have fundet en balance og jeg synes bare det er skønt liiige at kunne følge lidt mere med i min søns hverdag. Så er det ikke dér samvittigheden trygger, når arbejdsdagen er lang.

      Slet